Tarmo Kink gyönyörű emelése, Soldado-bomba - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.03.03. 08:19
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Manchester United gálázott a Norwich City ellen, a Chelsea minimális 1–0-s sikert aratott Demba Ba góljával a West Bromwich Albion ellen. Németországban Lewandowski volt a Dortmund vezére, míg a sereghajtó Greuther Fürth Hamburgban szerzett bravúros pontot. Olaszországban Pazzini remekül pótolta Balotellit, a Milan 3–0-ra nyert a Lazio ellen. A spanyol labdarúgás két gigásza, a Real Madrid és a Barcelona újra összecsapott: a Spanyol Király-kupa után a bajnokságban is megverte legfőbb riválisát a királyi gárda.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 28. fordulójában a Manchester United Kagava Sindzsi mesterhármasával és Wayne Rooney találatával 4–0-ra legyőzte a Norwichot, míg a Chelsea Demba Ba góljával fektette két vállra a West Bromwich Albiont. A Liverpool könnyedén, 4–0-ra nyert a Wigan otthonában, míg a Sunderland 2–2-es döntetlent játszott a Fulham csapatával.

MANCHESTER UNITED–NORWICH CITY 4–0


Manchester United 4 - 0 Norwich City Highlights... by ifichannel

CHELSEA–WEST BROMWICH ALBION 1–0


Chelsea 1 - 0 West Bromwich Albion by warrant

WIGAN ATHLETIC–LIVERPOOL 0–4


Wigan Athletic 0-4 Liverpool by fasthighlights-2012

SUNDERLAND–FULHAM 2–2


Sunderland-Fulham 2-2 Highlights All Goals by marcoxxx46

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 24. fordulójában a duplázó Robert Lewandowski döntő érdemeket szerzett a Dortmund hazai győzelmében, a vendégként vesztes, Huszti Szabolcsot nélkülözni kényszerülő Hannovernek csak szépítésre, és némi fellángolásra futotta az erejéből. Hamburgban szerzett bravúros pontot a sereghajtó Greuther Fürth, amelynek magyar légiósa, Varga József végig a pályán lehetett.

BORUSSIA DORTMUND–HANNOVER 3–1


Borussia Dortmund vs Hannover 3:1 HIGHLIGHTS by UCL2410

HAMBURG– GREUTHER FÜRTH 1–1


HSV vs Greuther Furth 1:1 HIGHLIGHTS by UCL2410

WOLFSBURG–SCHALKE 1–4


Wolfsburg vs Schalke 1:4 HIGHLIGHTS by UCL2410

Az egész hétvége egyik legnagyobb slágere volt a szombati Milan–Lazio rangadó. Nos, a rómaiak az első negyedóra után emberhátrányba kerültek, ez pedig megpecsételte sorsukat.

MILAN–LAZIO 3–0


Serie A : AC Milan Vs SS Lazio 3-0 by MRLooka

Ezen a héten immár másodszor csapott össze egymással a spanyol labdarúgás két gigásza, a Real Madrid és a Barcelona: a Spanyol Király-kupa után a bajnokságban is megverte legfőbb riválisát a királyi gárda. A Valencia–Levante mérkőzés (2–2) legszebb gólját minden bizonnyal Roberto Soldado szerezte.

REAL MADRID–BARCELONA 2–1


Real Madrid VS Barcelona (2-1) All Goals by EgyptianShowTV

VALENCIA–LEVANTE 2–2


Valencia vs Levante 2-2 MATCH HIGHLIGHTS by foogoals

A labdarúgó NB I 18. fordulójában az Újpest az MVM Paksot fogadta, de már a 16. percben eldőlt a sorsa, ekkor ugyanis Antónt kiállította a játékvezető, és Lázok tizenegyesgólja kinyitotta a paksi gólzsákot. A listavezető Győri ETO 2–1-re legyőzte idegenben a Kaposvárt, míg a KTE-Phoenix Mecano 0–0-ás döntetlent játszott a DVSC-Tevával.

KAPOSVÁR–GYŐRI ETO 1–2

ÚJPEST–MVM PAKS 0–6

KTE-PHOENIX MECANO–DVSC-TEVA 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik