Huszti-, Lencse-gól, Jovetics-bomba az Inter ellen, vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 10:25
Számos mérkőzést rendeztek Európa-szerte, az angol bajnokságban a Liverpool öt gólt lőtt a Swansea Citynek, míg a német élvonalban Huszti Szabolcs ismét betalált, de a Hannover megint nem tudott nyerni. A Stuttgart 1–0-ra nyert a Hoffenheim otthonában – a meccsre nem is nevezett Hajnal Tamás nélkül. Olaszországban a Fiorentina nagyon könnyedén, 4–1-re legyőzte az Intert. Jovetics és Cassano is távolról tudta bevenni az ellenfél kapuját. A görög labdarúgó-bajnokságban Lencse László a 92. percben szerezte meg csapata győztes találatát. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójából előre hozott mérkőzésen a Liverpool hazai pályán 5–0-ra kiütötte, sikerével pedig megelőzte a Swansea-t. A mérkőzésen Suárez és Sturridge is egy-egy góllal és gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

LIVERPOOL–SWANSEA CITY 5–0

Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójának újrajátszott mérkőzésén a Chelsea hazai pályán 4–0-ra legyőzte a harmadosztályú Brentfordot. A Manchester City az 5. forduló meccsén vendéglátóként ugyancsak 4–0-ra nyert a másodosztályú Leeds United ellen.

CHELSEA–BRENTFORD 4–0

MANCHESTER CITY–LEEDS UNITED 4–0

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában Huszti Szabolcs góljával vezetett a Hannover a Nürnberg otthonában, ám 2–2-re végződött a találkozó. A Stuttgart 1–0-ra nyert a Hoffenheim otthonában – a meccsre nem is nevezett Hajnal Tamás nélkül.

NÜRNBERG–HANNOVER 2–2

HOFFENHEIM–STUTTGART 0–1

Az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Fiorentina az Internazionale együttesét fogadta, és nagyon könnyedén, 4–1-re legyőzte a milánói csapatot. Jovetics és Cassano is távolról tudta bevenni az ellenfél kapuját. Tőzsér Dániel kezdő volt, és gólpasszt adott az Udinesét legyőző Genoában

FIORENTINA–INTERNAZIONALE 4–1

TŐZSÉR DÁNIEL GÓLPASSZA

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Sergio Ramos kiállítása miatt több mint hetven percen át emberhátrányban játszó Real Madrid hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a Rayo Vallecano felett. Az Atlético Madrid 3–0-ra győzött a Valladolid otthonában, így november óta először nyert idegenben tétmérkőzést. A Valencia hazai pályán 2–0-ra megverte a Mallorcát. A „denevéreket” az sem akadályozta meg a három pont megszerzésében, hogy a 28. perctől emberhátrányban játszottak Tino Costa kiállítása miatt.

REAL MADRID–RAYO VALLECANO 2–0

VALLADOLID–ATLÉTICO MADRID 0–3

VALENCIA–MALLORCA 2–0


Valencia 2 Mallorca 0 by jordixana

Lencse László csereként beállva győztes gólt szerzett a 2–1-es vendégsikerrel végződő Veria–Aszterasz Tripolisz mérkőzésen, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. Lencse egy bal oldalról gyönyörűen beemelt labdát öt méterről értékesített a mérkőzés 92. percében.

LENCSE GÓLJA 0:54-TŐL LÁTHATÓ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik