Pazzini-duplával nyert a Milan, félpályáról kapott gólt a Napoli - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 10:08
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban immár három meccse nyeretlen az Arsenal, ezúttal a Chelsea-től szenvedett (2–1-es) vereséget. A Manchester United Van Persie góljával szerzett vezetést, de a Tottenham Dempsey révén egyenlített. Németországban az Augsburg 3–2-re nyert a Düsseldorf ellen, ám az első góltól alighanem rémálmai lesznek az azt összehozó hazai Fabian Giefer, Juanan duónak. Olaszországban Totti és Palacio góljával döntetlen született a Roma–Inter rangadón. A spanyol élvonalban a Real Madrid az első félidőben szerzett öt góljával győzött a Valencia otthonában.


Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 22. fordulójában a Chelsea az Arsenalt fogadta, és nagy csatában 2–1-es győzelemmel otthon tartotta a három pontot. A Manchester United Robin van Persie góljával sokáig vezetett a Tottenham ellen, a ráadásban azonban egyenlíteni tudott a házigazda.

CHELSEA–ARSENAL 2–1


Chelsea Vs Arsenal 2-1, PL 2013 by futbolsapiens

TOTTENHAM HOTSPUR–MANCHESTER UNITED 1–1


Tottenham Hotspur 1-1 Manchester United 20-01... by Wayfarer_Waxeem

A Nürnberg 1–1-es döntetlent játszott a Hamburggal a német labdarúgó Bundesliga 18. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A kieső helyen tanyázó Augsburg 3–2-es meglepetésgyőzelmet aratott az újonc Fortuna Düsseldorf otthonában, ezzel feljött a 16. – már osztályozós – helyen álló Hoffenheimre.

NÜRNBERG–HAMBURG 1–1


Nürnberg 1-1 Hamburger SV (vòng 18, giải VĐQG... by itip_tipbongda

FORTUNA DÜSSELDORF–AUGSBURG 2–3

Az Ajax simán, 3–0-ra győzött a Feyenoord ellen rangadón a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A meccs hőse Viktor Fischer volt, a dán kétszer is betalált a vendégek hálójába. A harmadik gólt honfitársa, Christian Eriksen szerezte.

Már az első félidőben kialakult a végeredmény Roma–Internazionale olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, Francesco Totti büntetőből szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a vendégek Rodrigo Palacio révén egyenlítettek. A Milan Pazzini duplájával 2–1-re nyert a Bologna ellen, míg a Fiorentina 1–1-es döntetlent játszott a Napolival.

ROMA–INTERNAZIONALE 1–1


AS Roma 1-1 Inter Milan footyroom.com by Futbol2101

MILAN–BOLOGNA 2–1

FIORENTINA–NAPOLI 1–1

Az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte a Levantét a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A házigazdáknál Koke és Adrián López volt eredményes, Radamel Falcao pedig megsérült. A Real Madrid az első félidőben ötgólos előnyre tett szert a Valencia otthonában, a szünet után már takaréklángon égtek a vendégek, ám a hazaiak így sem tudtak szépíteni.

ATLÉTICO MADRID–LEVANTE 2–0


Atletico Madrid 2-0 Levante (All Goals) 20.01.2013 by ourmatch

VALENCIA–REAL MADRID 0–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik