HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.04 10:56 Frissítve: 2018.05.04 12:53

Videó: óriási balhé, élőben fogdosta a riporternőt a szurkoló

Mint arról beszámoltunk, a mexikói Guadalajara nyerte meg az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Ligáját. A találkozó után hatalmas ünneplés kezdődött a stadion mellett, amelyet aztán hatalmas balhé követett.

HIRDETÉS

 

Az ünneplő tömegben ugyanis ott volt a lefújást követően María Fernanda Mora, a Fox Sports riportere, akit azonnal megrohamoztak a szurkolók, amikor látták, hogy kamera veszi őt.

Éneklés, ugrálás, táncolás – eddig nem is lett volna semmi probléma, ám az egyik szurkoló kihasználta a kavarodást, és elkezdte fogdosni a riportert élő adásban.A sportriporter a mikrofonjával próbálta meg elzavarni a tömeget, majd a közösségi média felé fordult.

„Először azt hittem, véletlen volt. Megesik az ilyen hasonló helyzetben, így folytattam a munkámat. Amikor azonban már harmadszorra nyúlt a fenekemhez, betelt a pohár, és megpróbáltam megvédeni magam, amennyire az adott helyzetben tudtam. Nők ezreivel esik meg hasonló, az egyetlen különbség, hogy velem élő adásban csinálták ezt…” – írta ki Twitterre María Fernanda Mora.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

2018.09.17 21:41:23

Minden más foci nemzetisport.hu

Szalai Ádám Hoffenheimje is elkezdi, meccset pótolnak a Serie A-ban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS