Videó: Nikolics érzelmi hullámvasútja Varsóban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.06. 14:14
A megérkezésétől egészen az érzelmes búcsúig – a Chicago Fire játékosa, Nemanja Nikolics egy képes katalóguson keresztül mutatja be a Legia Warszawában eltöltött idejét.  

A 30 éves magyar csatárt 2015 nyarán szerződtette a lengyel elsőosztályú Legia Warszawa. Az ott töltött másfél évében, 76 tétmérkőzésen 55-ször vette az ellenfelek kapuját és 11 találatot készített elő. Trófeák ügyében sem szerénykedhetett, kétszer bajnok és egyszer Lengyel Kupa-győztes lett az együttessel. Egyéni díjak terén pedig megszerezte a legjobb külföldi játékosnak és csatárnak járó elismerést, és a 2015–2016-os bajnoki szezon gólkirályi címét is.

Az alább videóban minden fontosabb pillanatot újra átél: a legemlékezetesebb a klub színeiben szerzett első gólja. A klub drukkereivel ápolt különleges kapcsolatáról több ízben szót ejt, és jó szívvel emlékezik egyes volt csapattársaira is. Végigkövethetjük a Bajnokok Ligája csoportköréig vezető utat, végül pedig az érzelmes búcsúzást attól a klubtól, amely annyira közel áll Nikolics szívéhez.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik