Videó: nagyapja koponyájával érkezett a szurkoló a Boca–Racing meccsre

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.15. 15:27
null
Nagyapja koponyájával érkezett a Racing-szurkoló az argentin Ligakupa-elődöntőre (Fotó: AFP)
Szürreális események zajlottak a Boca Juniors és a Racing Club között zajló argentin Ligakupa-elődöntő körül: a rendőrök a mérkőzés előtt megejelentek, és közölték előbbi együttes játékosával, Sebastián Villával, hogy nemi erőszak és gyilkossági kísérlet miatt nyomozás indult ellene, utóbbi csapat egyik szurkolója pedig nagyapja koponyájával szurkolta végig a találkozót.

 

A Racing-szurkolót megkérdezték, mégis miért van nála a koponya, s ezt a magyarázatot adta: „Ő Valentín Aguilera, a nagyapám, aki haláláig a csapat rajongója volt. A futball mindkettőnk nagy szerelme volt, és tudom, hogy ő is itt akart lenni.”


Úgy tűnik, ez sem hozott szerencsét a Racingnek: a találkozó 0–0-s döntetlennel zárult, és a Boca 6–5-re megnyerte a tizenegyespárbajt, így bejutott a döntőbe.

Más furcsaság is történt, igaz, az a meccs előtt: megjelent az argentin rendőrség, amely közölte a győztes együttes támadójával, Sebastián Villával, hogy szexuális zaklatás és gyilkossági kísérlet miatt nyomozás indult vele szemben: meg nem nevezett nő jelentette fel, aki azt állítja, a kolumbiai játékos – akit tavaly korábbi élettársa szintén szexuális zaklatással vádolt – 2021. június 26-án bántalmazta. Villa a történtek ellenére kezdőként lépett pályára, és a tizenegyespárbajban sem hibázott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik