Videó: megható! Bekerült az All-Star-csapatba, elsírta magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 15:19
Drew Moor, az MLS-ben szereplő Colorado Rapids labdarúgója nem bírta visszatartani könnyeit, amikor kiderült, hogy súlyos térdsérülése után beválasztották a szezon All-Star-csapatába, amely július 29-én pályára lép az angol Tottenham Hotspur ellen.

Habár Drew Moor – aki 2014. augusztus 17-én a DC United ellen súlyos térdszalag-, valamint porcsérülést szenvedett, és idén áprilisban tért vissza – ötszörös amerikai válogatottnak mondhatja magát, 2010-ben ráadásul megnyerte az MLS-kupát is a Colorado Rapidsszal, talán azért is lehet számára ennyire fontos a mostani elismerés, mert karrierje során először válogatták be a liga All-Star-csapatába.Drew Moor – aki 2014. augusztus 17-én a DC United ellen súlyos térdszalag-, valamint porcsérülést szenvedett, és idén áprilisban tért vissza – ötszörös amerikai válogatottnak mondhatja magát, 2010-ben ráadásul megnyerte az MLS-kupát is a Colorado Rapidsszal, talán azért is lehet számára ennyire fontos a mostani elismerés, mert karrierje során először válogatták be a liga All-Star-csapatába.

Persze nem mindenkinek ilyen fontos a díj. Amikor Steven Gerrard megtudta, hogy őt is beválasztották a fent említett együttesbe, csak annyit mondott: „Ez nagyszerű! De mi is ez a csapat tulajdonképpen?”

Moor elsírja magát, amikor megtudja, hogy bekerült az All-Star-csapatba

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik