Videó: különleges küldemény, Nikolics megkapta a díjat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.13. 09:53
Mint arról még júliusban beszámoltunk, a Chicago Fire futballistáját, Nikolics Nemanját választották meg az ESPN és az ABC évértékelő szavazásán a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobbjának. A magyar támadó közel három hónappal később a díjat is megkapta, erről pedig a klubja készített egy videót.

„Nagyon büszke vagyok, mert tudom hogy előttem milyen nagy játékosok nyerték már meg ezt a díjat. Ebből a csapat is erőt meríthet, annak ellenére is, hogy a labdarúgásban az egyéni díjaknak kisebb az értékük. A szurkolók nagyon fontos részét jelentik ennek a sportnak, értük játszunk, boldoggá akarjuk tenni őket. Nagyon köszönöm mindenkinek, ez a díj sokat segít abban, hogy a megkezdett úton folytassam” – fogalmazott az előző idényben 24 találattal gólkirályként záró Nikolics Nemanja a díjjal kapcsolatban. „Nagyon büszke vagyok, mert tudom hogy előttem milyen nagy játékosok nyerték már meg ezt a díjat. Ebből a csapat is erőt meríthet, annak ellenére is, hogy a labdarúgásban az egyéni díjaknak kisebb az értékük. A szurkolók nagyon fontos részét jelentik ennek a sportnak, értük játszunk, boldoggá akarjuk tenni őket. Nagyon köszönöm mindenkinek, ez a díj sokat segít abban, hogy a megkezdett úton folytassam” – fogalmazott az előző idényben 24 találattal gólkirályként záró Nikolics Nemanja a díjjal kapcsolatban.

Finally made it homeThanks ESPYs

2,952 kedvelés, 37 hozzászólás - Nikolic Nemanja (@niko_nemanja) Instagram-hozzászólása: "Finally made it homeThanks ESPYs"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik