Videó: ételt osztott az utcán a BL-győztes sztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.14. 13:49
„Ti mit tettetek ma? Segítettetek valakin, vagy csak magyarázkodtok és másokat hibáztattok?” – tette fel a kérdést az Instagramon Patrice Evra, aki Marseille utcáit, sikátorait járva ételt osztott a hajléktalanoknak, elbeszélgetett a nehéz sorsú emberekkel, és erről egy rövid videót is feltöltött a közösségi oldalára.

A 36 éves francia balhátvéd idén januárban, 11 évnyi légióskodás után tért haza az Európa-ligában is szereplő Olympique Marseille-hez, miután a Manchester Uniteddel öt angol, a Juventusszal pedig két olasz bajnoki címet szerzett.

Ám bármilyen jól érzi magát Franciaországban, szomorúan szembesült azzal, hogy sokan kénytelenek az utcán élni, és élelemért koldulva tengetni mindennapjaikat.

„Jó volt kicsit körbenézni a városban, csak az szomorít el, hogy alig fél óra alatt több mint tucatnyi hajléktalannal találkoztam – írta a 81-szeres válogatott futballista, aki már Angliában is rendszeresen segített a rászorulóknak.

Bizonyára vannak olyanok, akik szerint az ilyesmit elegánsabb csendben intézni, ugyanakkor ha a nyilvánosság bevonásával sikerül néhány szurkolót arra ösztönözni, hogy segítsen, már megérte feltenni a rövid bejegyzést.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik