Videó: erre senki sem számított, új játékmód a FIFA 17-ben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.13. 07:24
Az EA Sports kiadta második videóját is a szeptemberben megjelenő futballszimulátoráról, a FIFA 17-ről, és rögtön egy hatalmas meglepetést lepleztek le a kanadai cégnél: jön a sztorimód!

Az NBA 2k-játékokban évek óta az egyik legnagyobb felhajtás a MyCareer mód körül van, itt nem csupán annyit tehet a játékos, hogy megalkotja magát, hanem egy kész történeten kell végigvezetnie játékosát a kosárlabdázás fellegvárában, úgy, mintha egy filmet nézne – azzal a különbséggel, hogy itt ő irányít mindent.

A játékosok folyamatosan könyörögtek az EA-nek, hogy a világ kedvenc sportjátékába, a FIFA-ba is kerüljön valami hasonló, ám eddig nem jött az áttörés.

A FIFA 17-ben azonban debütál a „The Journey” nevet viselő sztorimód.

Egyelőre kevés az információ, ami biztos, hogy a trailerben egy „Alex Hunter” nevű játékos életébe kapunk bepillantást, a fiatal angol a Manchester Unitednél kezdi meg rengeteg érdekességgel tarkított karrierjét.

A sztorimódot egyébként bármelyik Premier League-klubnál megkezdhetjük majd, ennyi biztos.

Az viszont még kérdés, hogy a sztorimódban például meg lehet-e majd változtatni a nevet, kinézetet, az azonban biztos, hogy a trailer alapján a FIFA 17-be még több játékórát raknak majd a futball imádói…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik