Videó: a futballklub zseniálisan használta ki a Pokémon Go-őrületet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.16. 10:13
Aki nem egy barlangban vagy az erdő mélyén sátorozva, internetelérés nélkül töltötte el az elmúlt pár napot, biztosan szembetalálkozott a legújabb őrülettel, a Nintendo gyártotta Pokémon Go játékkal. Magyarországról hivatalosan még nem elérhető, de már többet lehet olvasni róla, mint az időjárásról.

Külföldön, főként Észak-Amerikában ölt elképesztő méreteket a játék népszerűsége. Ezt használta ki kiválóan az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecaps együttese. A klub szerződtette Marcel De Jongot és David Edgart. Így jelentették be érkezésüket a Twitteren:Vancouver Whitecaps együttese. A klub szerződtette Marcel De Jongot és David Edgart. Így jelentették be érkezésüket a Twitteren:


Az okostelefonra letölthető Pokémon Go játék lényege, hogy a környezetünkben véletlenszerűen felbukkanó Pokémon-lényekre kell vadásznunk (a GPS segít megtalálni), és elkapnunk őket a Pokeball-lal. A fenti videón pontosan ez a folyamat játszódik le, csak a Pokémonok helyett az új játékosokat cserkészik be.

Mindeközben a Manchester City és a Benfica is ráugrott a Pokémon Go-őrületre. A két klub az elsők között nyitotta meg stadionját, azaz változtatta Pokémon-edzőteremmé (Gym). Itt összegyűlhetnek a Pokémon Go-játékosok, és megmérettethetik Pokémonjaikat.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik