Videó: a Vidi, a Barca és a Real is boldog karácsonyt kívánt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.25. 13:35
Az ünnep alkalmából számos futballklub emlékezik meg szurkolóiról, és köszöni meg nekik a támogatást, amit az év során nyújtanak a kedvenceknek. Magyar és topligás együttesek karácsonyi jókívánságait gyűjtöttük össze.    
A Videotonnál megadták a módját a jókívánságok tolmácsolásának: az Igazából szerelem című klasszikus karácsonyi filmből ismertChristmas Is All Aroundcímű dalt adták elő, nem is akárhogyan!



Anyanyelvükön mondták el jókívánságaikat a zöld-fehér szurkolóknak aFerencvárosjátékosai.



A diósgyőriek aKiskarácsony, nagy karácsony-t énekelve kívántak kellemes ünnepeket.



A topligák közül nézzük először az olasz csapatokat: a Milan az utánpótlás-játékosok által üzent szurkolóinak.



Az Internél a legendás csapatkapitány, Javier Zanetti tolmácsolta a klub jókívánságait.



Az angol csapatok közül az Evertonnálaz Eto'o révén már ismert érdekes pulcsikbanmondták el jókívánságaikat a játékosok.



A német klubok is megemlékeztek szurkolóikról: a Herthánál két videóra is szükség volt ahhoz, hogy a játékosok anyanyelvükön köszönthessék a klub híveit az ünnep alkalmából.




Kórusban, nagy lelkesedéssel énekelték aJingle bells-t aWerdernél.



A játékosok mellett a szurkolókat is segítségül hívta a Bayern München aWe wish you a merry Christmasegyedi verziójának előadásához.



A Borussia Dortmund stábja is kitett magáért: profi reklámfilmekhez méltó módon kívánt boldog karácsonyt. (A vonuló kamionok és a felgyulladó fények emlékeztetnek egy klasszikus reklámra, ez persze semmit nem von le a dortmundi videó érdemeiből, sőt!)



Végül nézzük, a spanyol együtteseknél hogyan köszöntötték a szurkolókat. A Real Madridnál Florentino Pérez, Carlo Ancelotti, Iker Casillas és Sergio Ramos a Bajnokok Ligája-trófeák előtt ülve beszélt a karácsonyról.



Pezsgőzve köszöntötték a szurkolókat a Valenciánál karácsony alkalmából.



A Barcelonánál is megadták a módját az ünneplésnek, katalán címeres mikulássapkában köszöntötték több nyelven a drukkereket, és még a három királyok is megjelentek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik