Videó: a Beckhammel balhézó kabala bepöccent, mindenkinek nekiment!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 19:29
Q vélhetően a világ leghíresebb kabalafigurája. Az észak-amerikai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő San Jose Earthquakes kedvence azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy korábban nekiment David Beckhamnek, most pedig újra róla beszél a világ. Természetesen egy újabb balhé miatt…

Nehéz elfelejteni a 2012-es San Jose Earthquakes–Los Angeles Galaxy találkozót, hiszen ezen a meccsen írta be magát a futballtörténelembe Q, a hazaiak kabalája, aki a „szakmája” szellemiségével nem kifejezetten összhangban nekirontott David Beckhamnek.

Egy ideje már nem hallottunk a morcos kék szörnyről, most azonban újra feltűnt, méghozzá a lehető legszürreálisabb történetben.

Az International Champions Cup keretében kedd este az Earthquakes 2–1-es vereséget szenvedett a mexikói Américától, a meccs azonban nem a gólok miatt marad emlékezetes. A hajrában ugyanis befutott egy mexikói drukker a pályára, Q pedig úgy érezte, átveszi a biztonságiak feladatát, és leteríti a szurkolót.

Az América játékosainak ez persze nem tetszett, számon is kérték a kabalát, aki ezt követően elveszítette a fejét, és szó szerint mindenkivel megpróbált összebalhézni.

Az Earthquakes a tornán legközelebb a Manchester Uniteddel csap össze – érdemes lesz figyelni a partvonalat…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik