Videó: 7 gólos meccsen nyert a Liverpool a Real legendái ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.25. 19:20
A Real Madrid legendái a Liverpool ikonjaival csaptak össze az Anfield Roadon. A cél az volt, hogy minél több pénzt összegyűjtsenek a találkozóval a „vörösök” alapítványának, ezért – és a szórakoztatásért – mindent megtettek a futballklasszisok!

A Real Madrid a Contreras – Míchel Salgado, Sanz, Pavón, R. Carlos – De la Red, Sávio, Seedorf, Figo – Karembeu, Morientes felállásban lépett pályára, míg a liverpooliak a Dudek – Kvarme, Carragher, Agger, Riise – Hamann, Gerrard, McManaman, L. Garcia – Fowler, Owen sorral kezdtek.Contreras – Míchel Salgado, Sanz, Pavón, R. Carlos – De la Red, Sávio, Seedorf, Figo – Karembeu, Morientes felállásban lépett pályára, míg a liverpooliak a Dudek – Kvarme, Carragher, Agger, Riise – Hamann, Gerrard, McManaman, L. Garcia – Fowler, Owen sorral kezdtek.

A kezdők (Fotó: theguardian.co.uk)
A kezdők (Fotó: theguardian.co.uk)

A találkozó pedig tényleg arról szólt, hogy kiszolgálják a nézőket a klasszisok, és bár sokáig úgy tűnt, nagyon sima Pool-siker lesz a vége, az utolsó tíz percre belelendült a Real Madrid, de az egyenlítés nem jött össze.

A meccset a Liverpool nyerte meg 4–3-ra, de itt tényleg nem az eredmény számított. A meccs legjobbja a három gólpasszt és egy gólt jegyző Steven Gerrard lett.


JÓTÉKONYSÁGI MÉRKŐZÉS
Liverpool-legendák–Real Madrid-legendák 4–3 (Owen 24., Aldridge 50., Fowler 66., Gerrard 71., ill. Congo 80., Morientes 81., De la Red 90.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik