Videó: 24 évesen visszavonulna, akkorát hibázott a döntőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.01. 12:15
José Luis Gómez, az argentin élvonalbeli Lanús futballistája még csak 24 éves, de már elgondolkodott rajta, hogy szögre akasztja a stoplist. Méghozzá egyetlen hiba miatt…

Mint arról beszámoltunk, a Gremio idegenben 2–1-re megverte a Lanúst a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel elhódította az első számú dél-amerikai labdarúgókupát. a Gremio idegenben 2–1-re megverte a Lanúst a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel elhódította az első számú dél-amerikai labdarúgókupát.

A visszavágón azonban már a 27. percben eldőlt tulajdonképpen a kupa sorsa, miután Fernandinho megszerezte csapatának a vezetést, így kétgólosra növelve a Gremio előnyét összesítésben.



És a találat előtt nagyot hibázó argentin védő, José Luis Gómez olyannyira a szívére vette ezt, hogy könnyen lehet, egy életre befejezi a futballt.

„Borzasztóan fáj, tudom, hogy az én hibám volt az egész. Azt hiszem, itt a vége, befejezem a futballt. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de ennek sosem lett volna szabad megtörténnie. Szeretnék a drukkereinktől elnézést kérni, ők megérdemelték volna a győzelmet…” – mondta a TyC Sportnak Gómez.

Ilyen hozzáállással sem sűrűn találkozni manapság a futballpályákon…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik