Liverpooli varázslat, Diego Costa fájdalmas arca - vasárnapi videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 08:59
A hétvégén a Liverpool–Manchester City mérkőzés számított a legnagyobb rangadónak európa futballpályáin. A sokak szerint bajnoki döntőnek is beillő mérkőzést a Pool 3–2-re megnyerte, így valóban jelentős lépést tett első Premier League bajnoki címe felé. Diego Costa gólt szerzett a spanyol bajnoki címre törő Atlético Madridban, de utána a kapufának ütközött, és miközben fájdalmas arccal feküdt a földön, a térde vérezni kezdett. A Milan Riccardo Montolivo nagy góljával győzött az olasz ligában, ahol a Napoli és az Inter is négy rúgott góllal nyert. Válogatás vasárnapi videóinkból.



Premier League

Liverpool–Manchester City 3–2

A Liverpool 3–2-re megnyerte a Manchester City elleni rangadót az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában, ezzel pedig az aranyérem legfőbb várományosává lépett elő. Raheem Sterling és Martin Skrtel góljával megléptek a hazaiak az első félidőben, ám David Silva találata és Glen Johnson szerencsétlen mozdulata, mellyel saját kapujába juttatta a labdát, visszahozta a Cityt. A 78. percben azonban Vincent Kompany a lehető legrosszabbul próbált felszabadítani, Philippe Coutinho pedig takarásból csodásan fordult kapura és lőtt a bal alsó sarokba.

Swansea–Chelsea 0–1

Serie A

Montolivo nagy góljával győzött a Milan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. A Napoli és az Inter is négy rúgott góllal nyert.

Milan–Catania 1–0

Napoli–Lazio 4–2

Sampdoria–Internazionale 0–4

Primera División

Az Atlético Madrid 2–0-s, Getafe elleni sikerével a 33. fordulót követően is vezeti a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) tabelláját. A győzelem azonban véráldozatot követelt: Diego Godín 40. percben fejelt gólját Diego Costa duplázta meg a hajrában, az önfeláldozó mozdulata azonban rossz véget ért. A kapufával ütközött, és nyomban elkezdett ömleni a vér a lábából.

Getafe–Atlético Madrid 0–2 (Diego Costa gólja és sérülése)

Egyéb pályákon

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 33. fordulójában rangadót, bár az aranyérem szempontjából nem jelentős mérkőzést rendeztek. A tabellán 5. helyezett Olympique Lyon 1–0-ra legyőzte a Zlatan Ibrahimovicot nélkülöző Paris Saint-Germaint Jordan Ferri 31. percben szerzett csodálatos góljával.



Az iráni másodosztályú labdarúgó-bajnokság A-csoportjának utolsó fordulójában elképesztő eset történt a Nasszadzsi Mázandarán–Sardari Jaszudzs találkozón. Egy védelmi hibát követően ugyanis a hazaiak támadója kilépett, egy az egy ellen elfektette a kapust, majd az üres kapu közepébe bombázott... volna. Ugyanis a vendégek egyik, épp a környéken járó cserejátékosa a gólvonalra állt, és kifejelte a labdát. Az eset kiállítást és közvetett szabadrúgást eredményezett, amelyből nem született meg a mázandarániak vezető találata. Végül 2–0-ra nyerték meg a mérkőzést, ezzel csoportjuk 3. helyén zárták a szezont.

Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata nyerte meg a Magyar Kupát, miután a Pécsen rendezett döntőben 27–21-re nyert a Pick Szeged ellen. A finálé után a bakonyiaktól Nagy László és Schuch Timuzsin, míg a szegediektől Ilyés Ferenc, illetve Zubai Szabolcs értékelt az NSO Tv-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik