Van Persie felhőfejese, Pogba csodagólja - vasárnapi gólösszefoglaló

Vágólapra másolva!
2013.11.11. 15:32
Van Persie felhőfejese döntött az angliai Machester United–Arsenal rangadón, Wes Brown szenzációs mélységi indítását higgadtan használta ki Phil Bardsley a Manchester City ellen. A Bundesliga legutóbbi fordulójának záró mérkőzésén Timo Werner két szólógólja is kellett a Stuttgart 3–1-es győzelméhez a Freiburg otthonában. Az itáliai Juventus–Napoli rangadón Paul Pogba hatalmas gólt rúgott, a Sassuolo pedig Domenico Berardi bombájával egyenlített az utolsó percben az éllovas Roma ellen. Tekintse meg vasárnapi gólösszefoglalónkat!

ANGLIA ANGLIA

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójának rangadója a Manchester United–Arsenal mérkőzés volt. Robin van Persie felhőfejesével a „vörös ördögök” nyertek 1–0-ra.

A Sunderland a Wes Brown szenzációs félpályás indítását remekül kihasználó Phil Bardsley góljával ugyancsak 1–0-ra győzött a Manchester City ellen odahaza.

SPANYOLORSZÁG

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premera Division) 13. fordulójában a Barcelona a Betis 4–1-es legyőzésével növelte előnyét az Atlético Madriddal szemben, amely értékes két pontot hagyott veszni a mérkőzés hajrájában a Villarreal otthonában.

OLASZORSZÁG

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a 12. forduló legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzése a Juventus–Napoli találkozó volt. A hazai „zebrák” simán, 3–0-ra nyertek.

Az éllovas AS Roma egy ajándék góllal sokáig vezetett odahaza a Sassuolo ellen, ám a mérkőzés utolsó, 94. percében az újonc kiegyenlített és elvitt egy pontot a fővárosból.

NÉMETORSZÁG

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójának záró mérkőzésén a VfB Stuttgartnak Werner duplája is kellett a 3–1-es győzelemhez a Freiburg otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik