HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.11.08 21:44 Frissítve: 2018.11.08 22:08

Törökország: súlyos eltiltások a balhés Galata–Fener után

Háromtól nyolc mérkőzésig szóló eltiltásokat szabott ki a Török Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a múlt pénteki Galatasaray–Fenerbahce bajnoki rangadó után történt dulakodás miatt.

HIRDETÉS

 

A 2–2-es döntetlennel zárult találkozó hajrájában Roberto Soldado (Fenerbahce) és Junesz Belhanda (Galatasaray) kakaskodásával indult a balhé, ez után hatalmas tömegjelenet alakult ki a kezdőkörben, ahova a pályán lévő játékosok mellé a kispadról is berohantak a labdarúgók, valamint az edzők.


A legszigorúbb büntetést a Galatasaray egyik segédedzője, Hasan Sas kapta, akit nyolc meccsre tiltottak el. Rajta kívül a találkozón kiállított Badou Ndiaye (5 meccs), valamint Ryan Donk (6) és Garry Rodrigues (3) kapott még eltiltást sportszerűtlen magatartás miatt.

A vendég Fenerbahcéból az egyaránt kiállított Jailson (8) és Soldado (6) mellett a vezetőedző Fatih Terim (7) fog hiányozni a következő fordulókban – utóbbit a játékvezető inzultálásáért, valamint a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón tett nyilatkozatáért büntették ilyen súlyosan.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS