Törökország: Prosineckiből aligha lesz magyar kapitány

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.15. 10:02
A betöltetlen magyar szövetségi kapitányi poszttal pletykaszinten hírbe hozott Robert Prosinecki felülvizsgálta a lemondásról hozott minapi döntését, és visszatért a török labdarúgó-bajnokság sereghajtója, a Kayserispor kispadjára.

„Látván a játékosok és a vezetőség reakcióját, érzékelvén, hogy mennyire bíznak bennem, nem tehettem mást, mint hogy megváltoztattam a döntésemet, és visszatértem – mondta Robert Prosinecki a török klub hivatalos honlapjának. – Reményeim szerint mostantól minden jobban alakul, hiszen jó erőkből álló csapatunk van. Megígérem, küzdeni fogunk a végsőkig.”Robert Prosinecki a török klub hivatalos honlapjának. – Reményeim szerint mostantól minden jobban alakul, hiszen jó erőkből álló csapatunk van. Megígérem, küzdeni fogunk a végsőkig.”

A horvát szakember hozzátette: elsősorban saját magát tartja felelősnek a gyenge idénykezdésért, ezért is nyújtotta be lemondását, ám néhány téves játékvezetői döntés és a sok sérülés képében felbukkanó balszerencse is rossz irányba terelte az eseményeket.

A tavaly ősszel beugró Prosinecki vezérletével a legutóbbi szezonban az ötödik helyen végző Kayserispor 11 forduló után hat ponttal a török bajnokság utolsó helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik