Törökország: Eto’o őrült fogadást kötött a szurkolóval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 21:25
Samuel Eto’o, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Antalyaspor kameruni klasszisa százezer euróban fogadott a klub egyik szurkolójával, hogy a csapat a szezon végén az első tízben végez.

Az Eto’ót is soraiban tudó Antalyaspor egyelőre csak bukdácsol a 18 csapatos török ligában, hét fordulót követően nyeretlenül szerénykedik az utolsó pozícióban. Hétfőn a Rizespor ellen majdnem megszerezte az első győzelmet, ám a vendégek a ráadásban egyenlítettek, így elmaradt az ünneplés. Eto’o ezt követően kiment az ingerült szurkolókhoz, és nemcsak azt ígérte meg, hogy a rossz kezdés ellenére a top tízben végeznek, hanem százezer eurót is feltett erre a kijelentésére.

A merész fogadást az egyik drukker kérdésére vállalta fel, aki az iránt érdeklődött, hogy mikor szerzi meg végre a csapat az első győzelmét.

„Megígérem, hogy az első tízben leszünk a szezon végén. Adok neked százezer eurót, ha nem így lesz” – válaszolt Eto’o, majd ezután felírta a nevét és a számát is a „szerencsés” szurkolónak, aki aligha bánná, ha a csapata végre elindulna felfelé a tabellán, de lehet, hogy annak még jobban örülne, ha csak a 11. helyig jutna.



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik