Törökország: a Videotontól érkező támadó debütálhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.07. 08:47
A Videotonnal a télen szerződést bontó macedón válogatott támadó, Mirko Ivanovszki ma mutatkozhat be új klubjában, a török másodosztályban 11. helyen álló Bolusporban.

A tavaly télen a kolozsvári CFR-től szerződtetett macedón Mirko Ivanovszki ebben az idényben csak hat bajnokin kapott lehetőséget az NB I-ben a Videotonban, a szezon közben érkező új vezetőedzőnél, Horváth Ferencnél azonban már egyszer sem játszott. Így nem volt meglepő, hogy a téli szünetben előbb kikerült a fehérváriak első keretéből, majd meg is szüntették a szerződését. Ezek után igazolt a török másodosztályú Bolusporhoz.Így nem volt meglepő, hogy a téli szünetben előbb kikerült a fehérváriak első keretéből, majd meg is szüntették a szerződését. Ezek után igazolt a török másodosztályú Bolusporhoz.

Ivanovszki ma mutatkozhat be új együttesében, az Adana Demirspor elleni hazai bajnokin.

A 27-szeres macedón válogatott Ivaanovszki az NB I-ben egy év alatt 16 meccsen két gólt szerzett.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe érkezők: Tischler Patrik (Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérők:
Havasi Dániel (Dunaújváros PASE), Horváth Tamás (Puskás AFC)
Az utánpótlásból felkerültek:
Paudits Patrik
Kiszemeltek: Bódi Ádám (DVSC-Teva)
Távozók: Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Mirko Ivanovszki (macedón, Boluspor – Törökország), Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország), Szekeres Adrián (Gyirmót)
Kölcsönbe távozók: Baksa Dénes (Siófok), Bognár Bence (Siófok), Gábor Péter (Siófok), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Filip Pajovics (szerb, Puskás AFC), Paudits Patrik (Siófok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Lang Ádám, Alhassane Soumah (guineai, Mantova FC – Olaszország), Dinko Trebotic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael, RNK Split – Horvátország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik