Topolya: nehéz mérkőzéssel hangolnak az Európa-ligára

TŐKE JÁNOS (Zenta)TŐKE JÁNOS (Zenta)
Vágólapra másolva!
2020.09.11. 15:53
null
Topolya-szurkolók a zentai stadionban (Fotó: Micheller Szilvia)
A visszavágás, valamint az Európa-liga-találkozó előtti sikeres főpróba is motiválja a Topolyai Sport Club labdarúgóit a szerb Szuperliga szombati mérkőzésén, amelyet 17 órai kezdettel rendeznek meg a zentai Városi Stadionban.

 

A TSC ellenfele a nisi Radnicski lesz, amely az előző idény utolsó fordulójában 3–1-re legyőzte Szabó Zoltán együttesét, mely már a találkozó előtt biztossá tette az európai kupaporondon való részvételt.

A mostani meccs kiváló főpróba is lesz csütörtökre, amikor az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában a TSC a bukaresti FCSB-t (korábban Steaua) fogadja Zentán.

„A nisi Radnicski alaposan kicserélődött az előző idényhez képest: szinte csak az edző személye nem változott, továbbra is Radoszlav Batak irányítja az együttest. A találkozó nehéznek ígérkezik, mert a vendégekre az agresszív, letámadásos játék a jellemző. Mi azonban ellenük is megpróbáljuk érvényesíteni az akaratunkat, s mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot” – mondta a mérkőzés előtt megtartott sajtótájékoztatón Faragó Szilárd kapusedző.

Szombaton Szabó Zoltán rendelkezésére áll Janko Tumbaszevics is, aki felépült sérüléséből, és bizakodva várja a Radnicski elleni összecsapást.

„A válogatottak programja miatti szünetben keményen készültünk az előttünk álló erőpróbákra. Hazai pályán természetesen a győzelem a cél, s ha megfelelően összpontosítunk, akkor a siker nem is marad el“ – nyilatkozta a középpályás.

Hat forduló után a TSC nyolc ponttal a 9. helyen áll, míg a 12 pontos Radnicski a hatodik helyen várja a mai találkozót.

SZERB SZUPERLIGA
7. FORDULÓ, szombat
17.00:
Topolyai SC–Radnicski Nis – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik