Topolya: győzelem a hajrában, már 4. helyen áll a gárda

TŐKE JÁNOS (Zenta)TŐKE JÁNOS (Zenta)
Vágólapra másolva!
2020.03.02. 20:32
null
Szilágyi Vladimir volt a Napredak elleni bajnoki topolyai hőse (Fotó: Siladi FK TSC)
Szilágyi Vladimir idénybeli 11. bajnoki góljával az újonc Topolya az utolsó pillanatban harcolta ki a győzelmet vasárnap a Napredak ellen.

A téli átigazolási időszakban szerződtetett Djuro Zec, valamint Szilágyi Vladimir góljával a szerb élvonalban újonc Topolyai SC megszerezte 12. győzelmét a ligában. A szerdán a Macsva Sabac (Szabács) otthonában 1–0-s győzelmet arató TSC a zentai Városi Stadionban 2–1-re nyert a Napredak ellen, és felkapaszkodott a tabella 4., már európai kupaindulást garantáló helyére.

A TSC már a 6. percben megszerezte a vezetést Zec révén, akinek ez volt az első szuperligás gólja a topolyai együttes színeiben, a támadó télen éppen a Napredaktól érkezett. A hazaiak többet birtokolták a labdát, 13 szögletet végeztek el a mérkőzésen, míg a vendégek csak egyet, mégis sikerült egyenlíteniük: a 83. percben a bal oldalról laposan középre lőtt beadás után Milos Mijics talált a kapuba. Hogy mégis üres kézzel távoztak Zentáról, arról Szilágyi gondoskodott, aki a mérkőzés 93. percében a tizenhatoson belüli kavarodás végén megszerezte a TSC második, győzelmet érő gólját – ez volt a csatár 11. találata a bajnoki idényben.

A csapat legközelebb a tabella utolsó előtti helyén álló belgrádi Rad vendégeként igyekszik megszerezni az újabb három pontot.

SZUPERLIGA, 24. FORDULÓ
Topolya–Napredak 2–1 (1–0)
Az élcsoport:
1. Crvena zvezda 63 pont, 2. Partizan 52, 3. Vojvodina 51, 4. Topolya 44

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik