Telekom Labdarúgó Diákolimpia: tét az országos döntő!

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 01:01
null
Még három hétvégén át tartanak a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntői
Az országban több helyszínen, köztük Szegeden, Győrben és Diósgyőrben is megkezdődtek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia megyei döntői. Az izgalmak azonban folytatódnak. Április 27-28-án Gödöllőn, Tatán, Pécsett, Vépen és Gyulán küzdenek meg egymással a fiú- és leánycsapatok. A tét az országos döntőbe jutás, így izgalmas mérkőzésekre van kilátás.

A gyerekeket az események helyszínén a következő hétvégén is számos sportoló és sportot kedvelő híresség buzdítja majd. A rendezvényekre többek között Szász Kitti, foci freestyle világbajnok, valamint a Telekom Labdarúgó Diákolimpia arcai, Harsányi Levente műsorvezető, Ganxsta Zolee zenész-rapper és Nacsa Olivér humorista is ellátogat, akik nemcsak szurkolnak, hanem a családi nap keretében megrendezendő színes programokban is aktívan részt vesznek. Az iskolásokat, edzőiket, valamint a csapatokért szurkoló közönséget, családokat ugyanis ingyenes programok várják: lesz többek között dekázó bajnokság, virtuális élményfotózás a magyar válogatott labdarúgó csapattal közösen, és értékes nyeremények is gazdára találnak.

Mindezen túl más, nemes célért is érdemes a meccsekre kilátogatni: a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom, a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója értékes ajándékkal díjazza. Érdemes tehát kilátogatni!

A Telekom Labdarúgó Diákolimpia „arcai" elkövetkezendő hétvégéken több helyszínre is ellátogatnak. A fiúk az utánpótlás biztosítása mellett azt is fontosnak tartják, hogy a gyerekek minél többet mozogjanak, sportoljanak. Köztudottan mindhárman nagy focirajongók: Harsányi Levi a Barcelona csapatának szurkol, Ganxsta Zolee az argentin Boca Juniors-ért van oda, míg Nacsa Olivér a magyar válogatottat szeretné hosszú idő után újra világeseményen látni. (X)

BETEKINTÉS AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSBE
Az eseményekről bővebbet, a pontos helyszínekről, a kezdési időpontokról a www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon lehet olvasni, ahol a labdarúgó diákolimpián résztvevő csapatok, gyermekek, testnevelő tanárok, edzők, szülők és érdeklődők többek között beletekinthetnek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe, valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

 

ÉVTIZEDEK ÓTA A MAGYAR SPORTÉRT

A hazai labdarúgás-utánpótlás, valamint az amatőr és ifjúsági labdarúgás népszerűsítése érdekében a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom idén először közösen rendezi meg a több évtizedes hagyománnyal rendelkező diákolimpia labdarúgóversenyeit a 6-18 éves korosztály számára. Április és május hónapban 20 helyszínen, az ország 19 megyéjében és Budapesten, 760 focicsapat 8500 részvételével versenyeznek egymással a fiú- és lánycsapatok az országos döntőbe jutásért.

A Telekom évtizedek óta kiemelt támogatója a hazai sportéletnek, és elkötelezett amellett, hogy olyan közösségi élményeket és eseményeket hozzon létre, amelyek fontosak a magyar közönség számára. Célja, hogy több millió ügyfele minőségi és kiemelkedő sport- valamint zenei élmények részesei lehessen akár élőben, akár szolgáltatásain keresztül.


Harsányi Levente és Ganxsta Zolee is imádja a labdarúgást
Harsányi Levente és Ganxsta Zolee is imádja a labdarúgást

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik