Telekom Labdarúgó Diákolimpia: szeretjük a focit!

Vágólapra másolva!
2013.05.01. 07:00
Hétvégén Debrecenben, Egerben, Szolnokon és Salgótarjánban folytatódik a Telekom Labdarúgó Diákolimpia eseménysorozata.

 

A szervezők a pályára lépő iskolások, valamint az őket kísérő tanárok és családtagok mellett minden érdeklődőt szeretettel várnak: a helyszínekre látogatók színes programok és ügyességi versenyek közül válogathatnak.

Az izgalmas meccseken kívül többek között dekázóbajnokság, különleges élményfotózás, nyereményjátékok és sok más színes program várja az érdeklődőket, akik akár Harsányi Leventével, Ganxsta Zoleeval és Nacsa Olivérrel – az eseménysorozat arcaival – is találkozhatnak.

Mindezen túl más, nemes célért is érdemes a meccsekre kilátogatni: a legtöbb szurkolót megmozgató iskolát a Telekom, a hazai labdarúgás elkötelezett támogatója értékes ajándékkal díjazza. (x)

BŐVEBBEN

Az eseményekről bővebben a www.diaksport.eu/telekomfoci oldalon lehet olvasni, ahol a labdarúgó diákolimpián résztvevő csapatok, gyermekek, testnevelő tanárok, edzők, szülők és érdeklődők többek között beletekinthetnek a Telekom Labdarúgó Diákolimpia élő közvetítéseibe, valamint kreatív videoanyagokkal és nyereményjátékokkal találkozhatnak.

HÉTVÉGI VERSENYNAPTÁR
HelyszínDátumCím
Eger – Északi sporttelepmájus 4.
3300 Eger, Malomárok út
Debrecen – Oláh Gábor utcai Sportcentrummájus 4-5.4032 Debrecen, Oláh Gábor u. 5
Salgótarján – SBTC-sporttelep (Tóstrandi sportpálya)május 4-5.3100 Salgótarján, Kemping út 50.
Szolnok – Tiszaligeti sporttelepmájus 4-5.5000 Szolnok, Tiszaliget

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik