Telekom - Heti Válasz Top Business Cup 2013

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 13:15
null
Időnként nem árt kimozdulni az íróasztal vagy a céges autó „fogságából”...
A hétköznapokban az üzleti életben, a legkülönfélébb területeken állnak helyt, tárgyalnak, utaznak, konferenciákon vesznek részt, az egyik közelgő májusi vagy júniusi hétvégén és reményeik szerint június 22-én azonban lőnek, cseleznek, vetődnek majd – természetesen nem öltönyben, nyakkendőben, hanem futballcipőben, rövidnadrágban és mezben, de ugyanúgy cégüket képviselhetik: ők a Telekom - Heti Válasz Top Business Cup 2013 kispályás labdarúgótorna résztvevői.

 

Már most nagyon sokan vannak, hiszen javában lehet nevezni az eseményre, megtette ezt többek között a névadó főtámogató Magyar Telekom mellett az OTP Bank, a Mol, a Spar, a Coca-Cola, a McDonald's Hungary vagy éppen a Microsoft is.

Aki eddig esetleg nem hallott róla, vagy gondolkodik, hogy regisztrálja-e cégét a nem mindennapi viadalra, még nem késett le semmiről. Ez az a megméretés, amelyből kár lenne kimaradni, hiszen remek lehetőség a munkahelyi közösség összekovácsolására, nem mellesleg időnként nem árt kimozdulni az íróasztal vagy a céges autó „fogságából”…

A Magyar Labdarúgó-szövetség, a Magyar Telekom és a Heti Válasz közös szervezésében sorra kerülő tornára tehát várják minden olyan, a munkatársak testmozgását is fontosnak tartó, igényes cégek, vállalatok jelentkezését, melyek akár hasonló profilú, akár a gazdaság más területeit képviselő riválisok – amatőr játékosokból álló – csapataival összemérnék tudásukat.

A selejtezőket május 4-én és 5-én, valamint június 15-én és 16-án, a döntőt pedig június 22-én rendezik, méghozzá az MLSZ Telkiben található, minden igényt kielégítő Technikai Centrumában.

Nem árt emlékeztetni arra, hogy a rendezvény jótékonysági célokat is szolgál, hiszen a nevezési díjak egy része az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványához és a Bátor Tábor Alapítványhoz kerül. A tornára április 25-ig lehet nevezni, a nevezési díj 99000 Ft + áfa.

Az érdeklődők minden fontos információt megtalálhatnak az esemény hivatalos weboldalán: business-cup.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik