Szpartak: lájkoltak az Instán, kitették őket a csapatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.21. 16:42
null
Andrej Jescsenkónak olyan dolog tetszett meg az Instagramon, aminek nem kellett volna (Fotó: AFP)
A nagy Szpartak-drukker hírében álló orosz színész, Dmitrij Nazarov versben szidta a klub edzőjét, a csapat kapitánya, Gyenyisz Glusakov és a rutinos védő, Andrej Jescsenko pedig úgy gondolta, jó ötlet lesz lájkolni a posztot. A klub vezetősége másként vélte.

 

A Szpartak Moszkva 2–0-s vereséget szenvedett csütörtökön a Rapid Wien vendégeként az Európa-liga csoportkörének első fordulójában. Orosz lapértesülések szerint nem hétköznapi okból hiányzott Massimo Carrera vezetőedző csapatából a jelenlegi kapitány, Gyenyisz Glusakov és a szintén válogatott labdarúgó, Andrej Jescsenko.

A két futballistát egy Instagram-lájk miatt tették ki a csapat keretéből.

Glusakovnak és Jescsenkónak az a poszt tetszett meg, amelyben az orosz színész – aki egyébként nagy Szpartak-szurkoló –, Dmitrij Nazarov versbe foglalva követelte az olasz edző menesztését.

Pedig a moszkvai együttes nem rajtolt rosszul a bajnokságban: hét fordulót követően a harmadik helyen áll, csupán rosszabb gólkülönbségével marad el a második FK Rosztovtól, igaz, a listavezető Zenittel szemben már öt pont a hátránya.

Carrera 2016-ban vette át a csapat irányítását, kezdésképpen megnyerte az orosz bajnokságot, majd az előző, 2017–2018-as évadban bronzérmes lett az együttessel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik