Szlovákia: az élvonalban vállalt munkát a Mezőkövesd korábbi trénere

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.15. 12:23
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnoskágban (Fortuna Liga) szereplő FK Pohronie (garamszentkereszti csapat) a hivatalos honlapján tudatta, hogy Radványi Miklós lett a gárda új vezetőedzője.

Az 50 esztendős szakember 2017 májusa és októbere között a Mezőkövesdet irányította, ám 18 tétmérkőzés után távozott a magyar csapattól. Radványi Miklós legutóbb a szlovák harmadosztályban szereplő Gabcíkovót (Bős) vezényelte, ám a szerződésében szerepelt egy záradék, mely szerint ha az élvonalból hívják, úgy szabadon írhat alá másik klubhoz.

„Megkerestek az újonc vezetői, és korrekt ajánlatot tettek. Nagy kihívásnak tartom, hogy újra a szlovák élvonalban dolgozhatok, mindent megteszek azért, hogy a következő idényben is a Fortuna Ligában szerepeljen az együttes. Van tapasztalatom a kiesés elleni harcban. A kudarcok lelkileg nagyon megviselték a futballistákat, az a legfontosabb feladatom, hogy felrázzam őket. Megnéztem a Pohronie legutóbbi meccseit, láttam, min kell javítani. Rendkívül nehéz bajnokik jönnek, szombaton a listavezető Slovan otthonában lépünk pályára, majd a DAC-ot fogadjuk. Kemény kezdés, de állok elébe. Bízom benne, hogy az eddiginél jóval harcosabb futballt játszik majd a csapat” – vélekedett az ujszo.com-nak Radványi.

Az FK Pohronie 11 forduló után hét ponttal az utolsó előtti (11.) helyen áll a Fortuna Ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik