NL: a DAC játékosa bocsánatot kért a „kapitánybuktatásért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.19. 19:45
null
Megbánta a bűnét Lubomír Satka (Fotó: AFP)
Megbánta a bűnét Lubomír Satka, a DAC szlovák válogatott labdarúgója, egyike ama játékosoknak, akiknek a kilengése miatt Ján Kozák szövetségi kapitány lemondott a tisztségéről.

 

Satka hat válogatott társával együtt kimaradt éjszakára a Csehországtól elszenvedett Nemzetek Ligája-vereség után, ezzel megszegte a szövetség szabályzatát. Kozák ezt követően távozott a posztjáról.

„Elsősorban szeretnék elnézést kérni az egész szlovákiai futballtársadalomtól, a szlovákiai labdarúgás szurkolóitól, az egész Szlovák Labdarúgó-szövetségtől Kovácik és Kozák edző urakkal az élen, továbbá az edzői stábtól és a csapattársaimtól. Egyúttal klubom, a dunaszerdahelyi DAC szurkolóitól is bocsánatot kérek” – idézte a DAC honlapja a játékost, aki azt is elmondta, tisztában van vele, milyen súlyos hibát vétett, amivel rossz példát mutatott a fiataloknak.

„Legszívesebben az egészet elfelejteném. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem lehetséges, ezért nem marad más hátra számomra, mint okulni a történtekből és a jövőben elkerülni a fegyelem megszegésének bármilyen formáját” – mondta a labdarúgó.

Leszögezte, cselekedetük nem az edző ellen szólt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik