Szerbia: tíz emberrel nyert, még mindig hibátlan a Topolya

TŐKE JÁNOS (Szabadka)TŐKE JÁNOS (Szabadka)
Vágólapra másolva!
2019.08.04. 22:36
null
Fotó: FK TSC Facebook
Három forduló után is százszázalékos a Topolya SC a szerb labdarúgó-bajnokság élvonalában, a Szuper Ligában: a Szabó Zoltán által irányított együttes a Szabadkán megrendezett észak-bácskai rangadón 2–1-re nyert a Spartacus ellen, amely egy teljes félidőt emberelőnyben játszhatott.

 

A TSC, csakúgy mint a múlt héten a lucsani Mladoszt ellen, ezúttal is villámrajtot vett, és már a 3. percben megszerezte a vezetést: Szasa Tomanovics Nenad Lukicsot hozta játékba, akit a hazai védők csak szabálytalanul tudtak megállítani, és a sértett értékesítette is a tizenegyest.

A hazaiaknak a 42. percben sikerült egyenlíteniük, amikor a negyedik játékvezető jelzésére Gajdobranszki tizenegyest ítélt Borisz Varga kezezése miatt: Nemanja Obradovics lövését Nenad Filipovics védte, azonban a labda a csatár elé pattant vissza, aki fejjel továbbította azt a hálóba.

Az első félidő hajrájában Varga öt perc alatt két sárga lapot gyűjtött be, így a TSC a második félidőben kénytelen volt tíz emberrel játszani.

A Spartacus azonban nem tudott élni az emberelőnnyel, hiába játszott mezőnyfölényben, a TSC a 74. percben másodszor is megszerezte a vezetést: a bal oldalon felfutó Dejan Milicsevics kiváló labdát kapott, és a jobb felső sarokba tekert. Az eredmény a mérkőzés végéig nem változott, így a TSC begyűjtötte az újabb három pontot.

A topolyai együttes a 4. fordulóban a Csukaricskit fogadja a zentai stadionban.

SZERBIA, SZUPER LIGA
3. FORDULÓ,vasárnapi mérkőzések

SZPARTAK SZUBOTICA–TSC 1–2 (1–1)
Szabadka, 3000
néző. Vezette: Gajdobranszki
TSC: Filipovics – Ponjevics, Antonics, Szkopljak, Varga – Milicsevics, Tumbaszevics, Tomanovics, Arszenijevics (Duronjics) – Szilágyi (Galics), Lukics (Babics)
Gólszerző: Obradovics (42.), ill. Lukics (3. – 11-esből), Milicsevics (74.)
KIállítva: Varga (45.)

Csukaricski–Radnik Szurdulica 1–0
Partizan–Macsva Sabac 4–0
Az élcsoport: 1. Vojvodina 9 pont, 2. Topolya 9, 3. Partizan 6 (2 mérk.), …10. Szpartak 3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik