Szerbia: Szivics veszi át az aranygenerációt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2015.07.31. 17:36
A Szerb Labdarúgó-szövetség (FSS) hivatalos közleményben adta hírül: Tomiszlav Szivics lett a világbajnok U20-as csapatra épülő U21-es válogatott szövetségi edzője.

A szerb szövetség pénteki elnökségi ülésén döntött az U21-esek szövetségi edzői posztjának betöltéséről. Szivicset majdnem egyhangú szavazással, egy tartózkodás mellett választották meg a posztra. Feladata az U21-es válogatott kijuttatása a 2017-es, lengyelországi Európa-bajnokságra, szerződése a ciklus végén, 2017 nyarán jár le.pénteki elnökségi ülésén döntött az U21-esek szövetségi edzői posztjának betöltéséről. Szivicset majdnem egyhangú szavazással, egy tartózkodás mellett választották meg a posztra. Feladata az U21-es válogatott kijuttatása a 2017-es, lengyelországi Európa-bajnokságra, szerződése a ciklus végén, 2017 nyarán jár le.

A Kecskeméti TE és a Diósgyőr volt trénere e korábban már dolgozott a szerb U17-es, U19-es és U-21-es együttes mellett is szövetségi edzőként. Mint arról már beszámoltunk, Szivics és Szlobodan Pavkovics volt a két esélyes jelölt az U21-esek edzői tisztségére.

Az U20-as válogatottat világbajnoki címre vezető Veljko Paunovics a jövőben az A-válogatott és az utánpótláscsapatok közötti koordinátorként dolgozik, együttműködve a szövetségi kapitány stábjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik