Szerbia: két ujját is elveszítette egy Partizan-drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 12:46
Címkék
A belgrádi Partizan szurkolói igyekeztek emlékezetessé tenni a nisi Radnicski elleni szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdetét, s több fáklyát is meggyújtottak egyszerre a lelátón. Egyikük számára azonban biztosan nem pozitív élményként marad meg az akció, ugyanis olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy két ujját is amputálni kellett – számolt be róla a Magyar Szó.

Nada Macura, a belgrádi mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy a helyi mentőszolgálat 17.15-kor a Partizan stadionjában kénytelen volt beavatkozni, mivel a fekete-fehérek egyik szurkolója égési sérüléseket szenvedett a kezén, aminek következtében a 38 éves drukker két ujját is elveszítette. A kezében felrobbant a fáklya, s ez okozta a bajt. A B92 nem hivatalos értesülései szerint rajta kívül a fekete-fehérek még egy szimpatizánsa részesült orvosi ellátásban, azonban nem tudni, hogy ő is égési sérüléseket szenvedett-e, vagy pedig a füst miatt lett rosszul.

A Partizan csak gól nélküli döntetlent játszott a Radnicskivel, így az ősi rivális Crvena zvezda, amennyiben vasárnap Jagodinában nyer a város nevét viselő együttes ellen, négy pontra csökkenti a hátrányát az éllovas Partizannal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik