Szerbia: jól ment neki a játékban, állást kapott a valóságban

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.10.16. 12:05
null
Andrej Pavlovics adatelemzőként dolgozik (Fotó: sportsbible.com)
A szerb másodosztályú FK Bezanija munkát ajánlott a 22 éves Andrej Pavlovicsnak, miután a fiatalember a csapattal aratott Football Manager-sikereit elküldte a klubnak.

A belgrádi fiatalember a Football Manager nevezetű játékban 16 év alatt a jelenleg szerb másodosztályban szereplő FK Bezanijával tíz bajnoki címet, hat hazai kupát nyert, továbbá bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, az oda vezető úton pedig legyőzte a Manchester Cityt, a Tottenhamet, valamint a Bayern Münchent is.

Pavlovics a sikereit elküldte a klubnak, ami nagy meglepetésére munkát ajánlott neki, ő pedig nem habozott, elfogadta a lehetőséget. A 22 éves srác jelenleg adatelemzőként dolgozik az első csapatnál, de a klub U21-es gárdájánál is segédkezik.

Andrej Pavlovics elmondása szerint nem számított arra, hogy valóban meg fogják őt keresni a klubtól, és nem hitte el amikor megtörtént. Jelenleg nem kap fizetést a munkáért, de a jövőben szeretne minél többet foglalkozni a futballal, és scoutként, vagy adatelemzőként el tudná magát képzelni magasabb szinten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik