Szalai gyönyörű fejese, Dzsudzsák-bomba, Chelsea-blama - szombati videók

Vágólapra másolva!
2012.12.02. 10:51
Angliában az Arsenal és a Chelsea is vereséget szenvedett, a Manchester City ikszelt, míg a Manchester United mellett a Tottenham és a Liverpool legyőzte ellenfelét. A német labdarúgó-bajnokságban Szalai Ádám győztes gólt fejelt a Hannovernek, amelybe Huszti Szabolcs csereként állt be a hajrában. Roman Weidenfellerrel az élen pontot csent a Dortmund a Bayerntől. Olaszországban a Juventus 3–0-ra megnyerte a Torino elleni derbit. A spanyol élvonalban a Barcelona és a Real Madrid is győzedelmeskedett, ám a Valencia óriási pofont kapott a Real Sociedadtól. Oroszországban Dzsudzsák Balázs remekelt, a Dinamo Moszkva magyar válogatott támadója pompás gólt szerzett a Rubin Kazany ellen. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában a Manchester City hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott az Evertonnal, az Arsenal pedig az utolsó percekben két gólt kapva alulmaradt a Swansea ellen. A Fulham hazai pályán kapott ki a Tottenhamtól, a West Ham hátrányból fordítva 3–1-re legyőzte a Chelsea-t. A Manchester United 4–3-ra nyert a Reading vendégeként, így visszavette a vezetést a Manchester Citytől. A Liverpool egy góllal felülmúlta a Southamptont.

MANCHESTER CITY–EVERTON 1–1

FULHAM–TOTTENHAM 0–3

ARSENAL–SWANSEA 0–2

LIVERPOOL–SOUTHAMPTON 1–0

WEST HAM UNITED–CHELSEA 3–1

READING–MANCHESTER UNITED 3–4

A német labdarúgó Bundesliga 15. fordulójában megerősítette második helyét a Bayer Leverkusen. A magyar légiósok közül Szalai Ádám győztes gólt fejelt a Hannovernek, amelybe Huszti Szabolcs csereként állt be a hajrában. Hajnal Tamás 45 percet kapott a Fürth otthonában nyerő Stuttgartban, a hazaiaknál Stieber Zoltán végigjátszotta a mérkőzést. A forduló rangadóján Roman Weidenfellerrel az élen pontot csent a Dortmund a Bayerntől.

BAYER LEVERKUSEN–NÜRNBERG 1–0

BAYERN MÜNCHEN–DORTMUND 1–1

SZALAI GYŐZTES GÓLJA A HANNOVER ELLEN

GREUTHER FÜRTH–STUTTGART 0–1

A több mint egy félidőt emberelőnyben játszó Juventus 3–0-ra megnyerte a Torino elleni derbit az olasz Serie A 15. fordulójában, ezzel megerősítette vezető helyét a tabellán.

JUVENTUS–TORINO 3–0

A spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Barcelona sima meccsen gázolt át 5–1-re az Athletic Bilbao csapatán. A Barcelona madridi üldözői is összecsaptak egymással, és a hazai Real Madrid két góllal megverte a második helyen álló Atlético Madridot. A Valencia hazai pályán 5–2-re kikapott a Real Sociedadtól.

BARCELONA–ATHLETIC BILBAO 5–1

REAL MADRID–ATLÉTICO MADRID 2–0

VALENCIA–REAL SOCIEDAD 2–5

Dzsudzsák Balázs remek gólt szerzett a Rubin Kazany elleni zárt kapus meccsen az orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 18. fordulójában. A Dinamo Moszkva magyar válogatott támadója jobb lábbal, nagy erővel bombázott a vendégek kapujába a 3–0-ra végződő találkozó 30. percében.

DZSUDZSÁK BALÁZS GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik