Svájc: a Baselnél kötött ki az Inter és a Real korábbi védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.23. 19:27
null
Walter Samuel egy évre írt alá a svájci csapatnál (Fotó: fcb.ch)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Basel egyéves szerződést kötött az Inter, a Roma és a Real Madrid korábbi védőjével, Walter Samuellel.

 

A 36 éves, 56-szoros argentin válogatott középhátvéd szabadon igazolható volt, miután az előző szezon végén elhagyta az Intert, és elutasította a Sampdoria ajánlatát.

„Walter Samuel személyében a Basel egy nagyon tapasztalt és rendkívül jó személyiségű játékost szerződtetett. Ez az igazolás ismét bebizonyította, hogy mennyire vonzóvá vált a Basel és a svájci liga” – mondta a svájci klub elnöke, Bernhard Heusler a klub hivatalos honlapjának.

A Romával egy, az Interrel öt bajnoki címet szerző Samuel hozzátette: „Nagyon boldog vagyok, és várunk a Basel nyújtotta új kihívásokat és kalandokat.”

A 36 éves játékos pályafutása során négyszer hódította el az Olasz Kupát, egyszer a BL-t és a klubvilágbajnoki címet és ötször az Olasz Szuperkupát.

A svájci bajnokság a múlt héten kezdetét vette már, a címvédő Basel 2–1-re nyert az Aarau vendégeként, ezzel pedig vezeti a pontvadászatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik