HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.19 12:55 Frissítve: 2015.03.30 01:09

Suárez az MU-t vagy az Arsenalt választaná

A Daily Star című angol napilap értesülései szerint Luis Suárez a Manchester United vagy az Arsenal labdarúgócsapatánál folytatna pályafutását.

HIRDETÉS
Luis Suárez számára a Chelsea nem a megfelelő csapat (fotó: Action Images)
Luis Suárez számára a Chelsea nem a megfelelő csapat (fotó: Action Images)

 

Az Ajax gólerős uruguayi klasszisa a hírek szerint több angol nagycsapat figyelmét is felkeltette. Ez nem csoda, hiszen Amszterdamban 87 meccsén 62-szer volt eredményes.

A Daily Star szerint a dél-amerikai gólvágó már el is döntötte, hogy vagy a Manchester United vagy az Arsenal együttesének invitálására mondana igent, a Chelsea vagy a Manchester City nem jöhetne szóba nála.

Suárez úgy érzi, pályafutása Sir Alex Ferguson vagy Arsene Wenger irányítása alatt teljesedhetne ki, így a Chelsea vagy a City ajánlatát még akkor is visszautasítaná, ha azok nagyobb pénzt ajánlanának.

Az Ajax körülbelül 30 millió fontnyi összegért válna meg legjobbjától, ezt az összeget pedig a két csapat közül inkább a Manchester tudná kifizetni, így a „vörös ördögök” előnyben vannak a játékosért folytatott versengésben.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS