Strandfoci: a Bonyhád és a Gyöngyös is a legjobb négy között

Vágólapra másolva!
2012.07.29. 19:18
Címkék
Befejeződött az alapszakasz a nemzeti strandlabdarúgó-ligában. A siófoki Beach Arénában rendezett 4. fordulóban az volt a tét, hogy melyik két csapat csatlakozik a már biztos elődöntős Szász-Thermhez és Goldwinhez.

A hétvége a tavalyi bronzérmes Bonyhád együttesének sikerült a legjobban, amely valamennyi mérkőzését megnyerte, és a Gyöngyös is jól szerepelt, így a hevesiek 2011 után ismét bejutottak a legjobb négy közé – olvasható a strandfoci.hu-n.

A szuperdöntőre jövő héten kerül sor, ugyancsak Siófokon. Pénteken a Szász-Therm a Gyöngyössel, a Goldwin pedig a Bonyháddal találkozik, míg szombaton igazi strandfocis nap lesz a városban, hiszen sorrendben az NSL bronzmeccsét, a finálét, majd este a Magyarország–Hollandia összecsapást is megtekinthetik az érdeklődők. Utóbbi három összecsapást a Digi Sport, illetve a Digi Sport Plus élőben közvetíti.

 

STRANDFOCI, NEMZETI LIGA
4. FORDULÓ
BMC-Vasas–MCC Energia SC Gyöngyös 3–8
Keresztes Lovagok–Bonyhád BFC 3–8
MCC Energia SC Gyöngyös–Bonyhád BFC 4–5
Chicago–Keresztes Lovagok 4–2
Siófoki Bányász SE–BMC-Vasas 10–6
Keresztes Lovagok–MCC Energia Sc Gyöngyös 2–11
Bonyhád BFC–Siófoki Bányász SE 7–3
BMC-Vasas–Chicago 5–3
Chicago–MCC Energia SC Gyöngyös 3–5
Bonyhád BFC–BMC-Vasas 9–9 Büntetőkkel: 10–9
Chicago–Siófoki Bányász SE 2–4
Keresztes Lovagok–BMC-Vasas 8–9
Bonyhád BFC–Chicago 11–5
Siófoki Bányász SE–Keresztes Lovagok 7–12
Az alapszakasz végeredménye: 1. Szász-Therm, 2. Goldwin Pluss, 3. Bonyhád BFC, 4. MCC Energia SC Gyöngyös, 5. Chicago, 6. Siófoki Bányász SE, 7. Keresztes Lovagok, 8. BMC-Vasas

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik