Stieber pimasz gólja, Messi-dupla, Adebayor korai kiállítása - szombati videók

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 10:48
Fantasztikus meccsek fantasztikus gólokkal szombaton Európa labdarúgásában. Németországban Stieber Zoltán szerzett gólt a Fürth színeiben, míg a Bayern München 1–1-esdöntetlent játszott a tabellán 14. helyen elhelyezkedő Nürnberggel. Az olasz élvonalban a Napoli már 2–0-ra vezetett, ám jött Stephan El Shaarawy, és két góljával pontot mentett a Milannak. Spanyolországban a Barcelona 3–1-re nyert Messi két góljával és egy asszisztjával Pintér Ádámék ellen, a Real Madrid pedig nagy különbségű győzelmet aratott az Athletic Bilbao felett. Angliában a Manchester United és a Chelsea is vereséget szenvedett. Tekintse meg video-összeállításunkat!

A német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a címvédő Dortmund hazai pályán 3–1-re legyőzte a Greuther Fürthöt, a vendégek egyetlen gólját Stieber Zoltán szerezte. A listavezető – és a 77. perctől emberelőnyben játszó – Bayern München viszont csak 1–1-es döntetlent játszott a Nürnberg otthonában. A Bayer Leverkusen hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Schalkét. Hajnal Tamás csak a kispadról figyelhette a Stuttgart Mönchengladbach elleni idegenbeli sikerét (2–1). Alexander Meier két góllal is hozzájárult a Frankfurt Augsburg elleni győzelméhez, így kilenc találattal holtversenyben vezeti a góllövőlistát (4–2). Hajnal Tamás csak a kispadról figyelhette a Stuttgart Mönchengladbach elleni idegenbeli sikerét (2–1). Alexander Meier két góllal is hozzájárult a Frankfurt Augsburg elleni győzelméhez, így kilenc találattal holtversenyben vezeti a góllövőlistát (4–2).

BORUSSIA DORTMUND–FÜRTH 3–1

NÜRNBERG–BAYERN MÜNCHEN 1–1

BAYER LEVERKUSEN–SCHALKE 2–0

MÖNCHENGLADBACH–STUTTGART 1–2

EINTRACHT FRANKFURT–AUGSBURG 4–2

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának szombati játéknapján fölényes győzelmet aratott a Manchester City az Aston Villa ellen hazai pályán. A címvédő két argentin támadója, Kun Agüero és Carlos Tévez is duplázott. A Manchester United 1–0-s vereséget szenvedett a Norwich City otthonában. Folytatta remek sorozatát Gera Zoltán csapata: a West Bromwich Albion 2–1-re legyőzte a Chelsea-t. A Liverpool sima, 3–0-s győzelmet aratott a táblázaton éppen őt, a 13. helyen követő Wigan Athletic felett, míg az Arsenal felőrölte a Tottenham Hotspurt.

NORWICH CITY–MANCHESTER UNITED 1–0

ARSENAL–TOTTENHAM HOTSPUR 5–2

LIVERPOOL–WIGAN 3–0

MANCHESTER CITY–ASTON VILLA 5–0

NEWCASTLE–SWANSEA 1–2

WEST BROMWICH–CHELSEA 2–1

A Napoli és a Milan 2–2-es döntetlent játszott egymással az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén Nápolyban. A hazaiak Gökhan Inler és Lorenzo Insigne gólja után 2–0-ra is vezettek már, ám jött Stephan El Shaarawy, aki ismét a milánóiak megmentője volt, és két góljával pontot csent csapatának. A Juventus hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Lazióval.

NAPOLI–MILAN 2–2

JUVENTUS–LAZIO 0–0


Juventus 0-0 Lazio tvgoals.net by tvgoals1

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójában a Barcelona hazai környezetben Lionel Messi vezérletével a Zaragoza fölé kerekedett. A Real Madrid hazai pályán 5–1-re legyőzte az Athletic Bilbaót, a blancók Karim Benzema vezetésével már az első félidőben eldöntötték az összecsapást, és végül fölényes sikert arattak. A Valencia óriási nehézségek árán, egy utolsó perces tizenegyesgóllal győzte le az Espanyolt.

BARCELONA–ZARAGOZA 3–1

REAL MADRID–ATHLETIC BILBAO 5–1

VALENCIA–ESPANYOL 2–1


VALENCIA 2 ESPANYOL 1 by acosart

Szurkolói rendbontás miatt a 36. percben félbeszakadt a Dinamo Moszkva–Zenit mérkőzés az orosz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.

BALHÉ A DINAMO–ZENIT MECCSEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik