Sportfogadás: a spanyol és a francia bajnokság is élőben a Tippmixprón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 11:57
Az olasz (Serie A) után mostantól a spanyol (La Liga) és a francia (Ligue 1) élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit is élőképes közvetítéssel lehet nyomon követni a Tippmixprón. Sőt, Magyarországon egyedüliként ingyenesen láthatók a kosárlabda Euroliga és az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) meccsei is – olvasható a Szerencsejáték Zrt. sajtóközleményében.

Ebben a hónapban több tucat bajnokság küzdelmeivel bővült az élő képpel követhető események sora a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási felületén, a Tippmixprón. Az olasz mellett immár a francia és a spanyol labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as idényének összes mérkőzése is megtalálható a kínálatban, azaz többek között Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé játékát is élőben követhetik nyomon a sportág szerelmesei.Tippmixprón. Az olasz mellett immár a francia és a spanyol labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as idényének összes mérkőzése is megtalálható a kínálatban, azaz többek között Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar és Kylian Mbappé játékát is élőben követhetik nyomon a sportág szerelmesei.

Októbertől a portugál és a török első osztály meccset is érdemes a programban keresni, csakúgy, mint a nívós kupaküzdelmeket, vagy a másodosztályú ligákat Franciaországból, Spanyolországból és Olaszországból.

Ugyanakkor nem csak a labdarúgás hívei örülhetnek: megugrott az élőben nézhető teniszmeccsek száma és megérkezett az orosz jégkorongliga, a KHL is. Emellett több kézilabda, röplabda, sznúker és darts követhető nyomon élőben, a kosárlabdában pedig a Bajnokok Ligája, a VTB-liga és a Fülöp-szigeteki bajnokság is az állandó program része lett a Tippmixprón, a már megszokott közvetítéseken túl.

Utóbbiak közé tartozik az európai kosárlabda krémje, az Euroliga, illetve a legnívósabb jégkorongliga, az NHL is. Jelenleg mindkét sorozat küzdelmei Magyarországon kizárólag a Tippmixprón láthatók ingyenesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik