Slovan: fizetnének az ultrák a fegyelmi bizottság tagjainak lakcíméért

Vágólapra másolva!
2017.11.02. 17:44
Pénzdíjjal jutalmaznák a Slovan Bratislava ultrái azt, aki információval tud szolgálni a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága tagjainak lakcíméről. Az érintett tagok a rendőrséghez fordultak.

A Slovan-ultrák a Facebook-oldalukon hoztak nyilvánosságra egy felhívást, melyben azt kérik: aki tudja a Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságából bárkinek a lakcímét, ossza meg velük. Az információnyújtást pénzzel viszonoznák. Legfőképp az elnök lakhelyét szeretnék megtudni, ám bármelyik tag címéért hálásak lennének. Azt viszont leszögezték, hogy sem fizikailag bántalmazni, sem jogaikat megsérteni nem szeretnék a szövetség alkalmazottjainak. Azt, hogy ehelyett miért szeretnék tudni a 12 tag lakcímét, egyelőre nem árulták el, de a leírtak szerint a Slovan-rajongók szórakoztatónak fogják találni a végeredményt.

Az érintett fegyelmi bizottsági tagok természetesen egy pillanatig sem tartják viccesnek a felhívást, így többen is a rendőrséghez fordultak. Az ujszo.com megkereste a szlovák szövetséget, válaszként pedig azt kapta, hogy támadásként értelmezik a Facebook-bejegyzést, szorosan együttműködnek a rendőrséggel és jogi lépéseket tesznek a védelmük érdekében.

A Slovan-ultrák elégedetlenségét az váltotta ki, hogy a szövetség keddi határozata szerint nem tekinthetik meg élőben a klub következő, DAC elleni idegenbeli meccsét a dunaszerdahelyi vendégszektorból, ugyanis Aranyosmaróton nem viselkedtek sportszerűen – többek között pirotechnikai eszközöket használtak. Maga a Slovan Bratislava vezetősége is úgy véli, hogy a fegyelmi bizottság kettős mércét alkalmaz, hiszen korábban a pirotechnikai kihágásért jóval kisebb büntetést kaptak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik