HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.06 16:12 Frissítve: 2018.08.07 13:50

Skócia: kétmillióért igazolt Eszékről balbekket a Rangers

A brit Skysports beszámolója szerint a Rangers kétmillió euró körüli összegért szerződtette az NK Osijek háromszoros horvát válogatott védőjét, Borna Barisicet, aki a magyar többségi tulajdonban lévő horvát klub legjobbja volt a skótok továbbjutásával végződő El-selejtezőben lejátszott párharc során.

HIRDETÉS

 

A 25 éves balhátvéd szükség esetén egy sorral feljebb is bevethető, és az El-ben mutatott teljesítményével győzte meg Steven Gerrardot, a Rangers menedzserét, aki azonban már a párharc előtt úgy beszélt Barisicról, mint az eszékiek egyik legjobbja.

Barisic hétfőn délelőtt érkezett Glasgow-ba, ahol még ma orvosi vizsgálaton vesz részt a Rangersnél, s a hírek szerint még ma hivatalosan is bejelenthetik a szerződtetését. A védőért a skótok 2 millió euró körüli összeget fizetnek.

Nem Barisic az első horvát labdarúgó ezen a nyáron, aki a Rangers keretéhez csatlakozik, a skótok korábban már megszerezték Nikola Katicot a Slaven Belupótól – a 21 éves védő 2.3 millió euróba került.

Sem Katic, sem Barisic nem volt tagja a nyári labdarúgó-világbajnokságon ezüstérmet szerző horvát válogatottnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

2018.09.14 08:44:37

Minden más foci BORBOLA BENCE

„Erwin imádta a munkáját, éjt nappallá téve csak a magyar válogatottról beszélt.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS