HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.08 12:13 Frissítve: 2017.12.08 12:18

Skócia: csak jövőre lesz új menedzser a Rangersnél

Amint beszámoltunk róla, október végén a skót élvonalban szereplő Rangers menesztette a klub vezetőedzőjét, Pedro Caixinhát, miután a csapat klubtörténelmi vereségeket szenvedett el a portugál tréner irányítása alatt, és a bajnokságban sem állt túl fényesen. A klub vezetői hosszú ideje próbálják megtalálni a következő trénert, s miután legutóbbi jelöltjük is nemet mondott a felkérésre közölték: csak jövőre nevezik ki az új menedzsert a csapat élére.

HIRDETÉS

 

A márciusban kinevezett Caixinhát még október végén küldték el,és azóta nem sikerült kinevezni az utódját, a csapatot így egyelőre ideiglenesen megbízott jelleggel a klub U20-as gárdájáért is felelős Greame Murty irányítja. 

Miután a Rangers legutóbbi kiszemeltje az Aberdeent irányító Derek McInnes közölte,nem fogadja el a glasgowiak ajánlatát és marad a jelenlegi helyén, a 'gers vezetői közölték, az új menedzsert csak jövőre nevezik majd meg.

Három héttel ezelőtt még a korábbi Videoton-edző, Henning Berg neve is szóba került a poszt kapcsán, ám mára úgy fest, Graeme Murty véglegesítése mellett leginkább Frank de Boer, Alex McLeish, esetleg a három éve munkanélküli Billy Davies érkezése a legvalószínűbb a skót sajtó szerint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS