Santos: megtartanák Neymart, tagadják a Barca-szálat

Vágólapra másolva!
2013.02.27. 19:17
Odilio Rodrigues, a Santos labdarúgócsapatának alelnöke tagadta azokat a híreket, hogy Neymar előszerződést kötött volna a Barcelonával, sőt állítása szerint mindent megtesznek azért, hogy hosszabbítsanak a támadóval.

„A klub vezetősége eldöntötte, hogy szeretné meghosszabbítani Neymar jövőre lejáró szerződését, ezen dolgozunk most. Elkezdtünk egyeztetni az édesapjával, aki bármilyen megállapodást tagadott a Barcelonával, és mi hiszünk neki. Azt mondta, hogy Neymar boldog nálunk. Kijelenthetem, hogy a klub sem áll tárgyalásban más csapattal Neymart illetően" – nyilatkozta Rodrigues.

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Barca továbbra is érdeklődik a csatár iránt, akivel egyes hírek szerint már előszerződést is kötött.

A Neymar da Silva Santos Júnior néven született, Puskás Ferenc-díjas cselkirályt az utóbbi időben több bírálat is érte a brazil média, illetve a legendás Pelé részéről, miszerint saját maga és a – 2014-es világbajnokságon házigazda – válogatott szempontjából is fontos lenne, hogy egy keményebb, nívósabb európai bajnokságban edződjön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik