Santos: a Real „elrabolná” Neymart a Barca elől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.03. 13:43
A nyilvánosság előtt csak napokkal korábban határozta el magát Neymar, hogy nem hosszabbítja meg a Santosszal jövő nyáron lejáró szerződését, és máris felerősödtek azok a hírek, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben a 2014-es, hazai rendezésű vb-t sem várja meg, hanem idén nyáron Európába, konkrétan a Barcelonához szerződik. A nagy honi rivális Real Madrid azonban ezt nem nézheti tétlenül, és beszáll a labdarúgóért folytatott versenyfutásba.
Neymart több európai élcsapat is a keretében tudná, no nem képregény formában (Fotó: Reuters)
Neymart több európai élcsapat is a keretében tudná, no nem képregény formában (Fotó: Reuters)

 

Az amúgy barcelonai kiadású Sport sportnapilap internetes kiadása arról számolt be, hogy José Angel Sánchez madridi ügyvezető a napokban Brazíliába készül, és Neymar ügyében tárgyal majd a klubbal, valamint az érintett játékossal. A honlap úgy tudja: a klubvezető a Santost 100 millió eurós ajánlattal, a játékost pedig egy biankó csekkel igyekszik meggyőzni….

A labdarúgó megszerzése, főként a Barcelona elől, Florentino Pérez madridi klubelnök választási kampányának egyik szerves része.

A madridiak mellett még olyan angol klubokkal is versenyezniük kell a katalánoknak, mint a Chelsea és a Manchester City, márpedig amennyiben a pénz mondja ki a végső szót, akkor aligha ők lesznek a győztesek. Más kérdés: a vevő mekkora kockázatot vállal be egy olyan játékossal, aki Európában még nem bizonyított, és életkorára való tekintettel nagy világversenyen a válogatottban sem tudott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik