Sahtar: keveslik a „farkasok” ajánlatát a brazil gólvágóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 15:01
Az ukrán Sahtar Doneck ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy tárgyalnak az AS Roma labdarúgócsapatával Luiz Adrianóról, de az olaszoknak jobban a zsebükbe kell nyúlniuk, ha meg akarják kaparintani a brazil csatárt.

Az AS Roma Luiz Adrianót szemelte ki az AC Milanhoz távozó Mattia Destro utódjának. Szergej Palkin, a Sahtar Doneck ügyvezető igazgatója az orosz Szport-Ekszpressz oldalnak erősítette meg, hogy már egyeztetnek a Romával.Az AS Roma Luiz Adrianót szemelte ki az AC Milanhoz távozó Mattia Destro utódjának. Szergej Palkin, a Sahtar Doneck ügyvezető igazgatója az orosz Szport-Ekszpressz oldalnak erősítette meg, hogy már egyeztetnek a Romával.

„Folynak a tárgyalások – nyilatkozta Palkin –, de egyelőre nem érkezett elfogadható ajánlat. Luiz azt mondta, jól érzi magát nálunk, és nem akar elmenni. Ha megegyezünk a Romával, elhagyhatja a klubot, de ha nem, akkor boldogan marad velünk.”

Bár a kilencszeres ukrán bajnok klub képviselője azt is megerősítette, hogy a Chelsea Douglas Costát szerződtetné a „bányászoktól”, jelen állás szerint nem lesz változás a keretben.

„Igen, ezzel a két klubbal tárgyalunk – folytatta Palkin –, ám úgy gondolom, ugyanazzal a kerettel folytatjuk, szinte száz százalékig biztos vagyok benne.”

A Football Italia úgy tudja, hogy amennyiben nem sikerül megszerezniük a Bajnokok Ligája csoportkörében kilenc gólt szerző Luiz Adrianót, akkor az AS Roma a CSZKA Moszkva és az elefántcsontparti válogatott csatárát, Seydou Doumbiát szerződtetheti.

Az olasz oldal információi szerint a mostani szezonban 20 mérkőzésen 10 gólt szerző Doumbia először kölcsönbe érkezhet, majd a szezon végén 15 millió euróért véglegesen is a „farkasoké" lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik