HIRDETÉS
HIRDETÉS
BOROS MIKLÓS 2017.10.30 19:36 Frissítve: 2017.10.30 22:03

Románia: Brassóban szakadt a hó, ismét kikapott a Sepsi

Nyolcmeccsesre nőtt a Sepsi OSK nyeretlenségi sorozata a román labdarúgó-élvonalban, a székelyföldi csapat ezúttal az FC Botosani-tól kapott ki a hazai pályájának számító brassói Tineretului Stadionban.

HIRDETÉS

 

A múlt héten menesztett Valentin Suciu helyett ezúttal Nagy Sándor, az MTK és a Diósgyőr korábbi játékosa irányította a szentgyörgyi csapatot, amely az első félidőben támadólag lépett fel, sorozatban lőhette a szögleteket, ám igazán nagy gólhelyzetet nem tudott kidolgozni. A játékrész utolsó percében a Sepsi OSK macedón légiósa, Milovan Petrovikj szabálytalansága miatt büntetőhöz jutott a Botosani, amelyet Laurentiu Bus gólra váltott (0–1).

A szünet után a vendégek a tizenhatoson kívüli megpattanó lövéssel növelték előnyüket (0–2), amelyet a leszakadó hóesésben könnyedén meg is őriztek. A 80. percben a hazaiak csapatkapitánya, Hadnagy Attila műesésért megkapta második sárga lapját, így a Sepsi OSK tíz emberrel fejezte be a mérkőzést. Győzelmével a rájátszás felsőházára hajtó, 28 pontos Botosani a 4. helyen áll, míg a 11 pontos Sepsi OSK továbbra is a 12.

SZAKADÓ HÓESÉS BRASSÓBAN

ROMÁNIA, LIGA I
16. FORDULÓ
Sepsi OSK–FC Botosani 0–2
(Bus 45+1. – 11-esből, Bordeianu 55.)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS