Románia: „Sok döntést tényleg nem értek” – kikapott a Sepsi

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2017.09.24. 10:02
Címkék
A ráadáspercekben kapott góllal vesztett Chiajnán a Sepsi OSK labdarúgócsapata a román élvonal hétvégi fordulójában.

A székelyföldi csapat a Diósgyőrtől kölcsönvett Fülöp István góljával szerezte meg a vezetést a kiesés elleni harcban közvetlen riválisnak számító együttes otthonában, a hazaiak azonban még az első félidőben egyenlítettek. Paul Batin közeli találatánál a szentgyörgyiek hiába reklamáltak lest, mint ahogy az 59. percben sem sikerült meggyőzniük Adrian Cojocaru játékvezetőt, hogy Andrei Marc kézzel blokkolta Hadnagy Attila lövését. A meccs utolsó helyzeténél Cristian Oros hibázott utolsó védőként, Claudiu Bumba pedig mindhárom pontot megszerezte a Concordiának.

„Volt egy meg nem adott büntetőnk és elfogadhatatlan, hogy ennyi gólt kapunk. Ez nem mehet így tovább. Kilenc ponttal többünk lehetne, ha megnézzük, milyen együttesek ellen vesztettünk. Kis csapat vagyunk, valóban nagyon kicsi, és ez a pályán is látszik. Sok döntést tényleg nem értek" – nyilatkozta a meccs után Valentin Suciu, a Sepsi OSK edzője.

A szentgyörgyi gárda 10 ponttal a 11. helyen áll a Liga 1-ben, míg az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Chiajna 8 ponttal az osztályozót jelentő 12. pozíciót foglalja el.

A mérkőzés összefoglalója

ROMÁNIA, LIGA 1, 12. FORDULÓ
Concordia Chiajna–Sepsi OSK 2–1
(Batin 33., Bumba 92., illetve Fülöp 18.)
Az állás: 1. CFR Cluj 26 pont (11 mérkőzés), 2. Craiova 23, 3. FCSB 22 (11)... 11. Sepsi 10

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik