Románia: Piturca fia szerint apja kész megbocsátani Mutunak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.20. 16:10
Alexander Piturca – a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Victor Piturcának a fia – szerint apja kész megbocsátani Adrian Mutunak, aki visszatérhet a nemzeti tizenegyhez.

Mutut 2013 novemberében örökre eltiltotta a szövetség a válogatottól, miután a Facebookon keresztül odaszúrt kapitányának, amikor megosztott egy fényképet, melyen Piturca arcára a Mr. Beant alakító színész, Rowan Atkinson arca volt szerkesztve. A korábbi Chelsea-játékos azonban hamarosan visszatérhet a válogatottba, ha bocsánatot kér.Mutut 2013 novemberében örökre eltiltotta a szövetség a válogatottól, miután a Facebookon keresztül odaszúrt kapitányának, amikor megosztott egy fényképet, melyen Piturca arcára a Mr. Beant alakító színész, Rowan Atkinson arca volt szerkesztve. A korábbi Chelsea-játékos azonban hamarosan visszatérhet a válogatottba, ha bocsánatot kér.

„Nem könnyű beszélni Mutu és apám kapcsolatáról – mondta Alexander Piturca a prosport.ro-nak. – Csak annyit mondhatok, hogy apám tudja, túl tud-e lépni azon, ami kettejük között történt. Ahogy ismerem őt, a nemzet érdekeit kész lesz a sajátjai elé helyezni, ha Mutu kiérdemli visszahívását azzal, hogy megbánja tettét, és bocsánatot kér.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik