Románia: meccs helyett lagziban a csapat, vállalja a 0–3-at

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2019.08.31. 12:54
Csapattársuk esküvője miatt a játék nélküli vereséget is vállalták egy román megyei bajnokságban szereplő együttes játékosai, miután sem az ellenfél, sem a szövetség nem fogadta el, hogy másik napon rendezzék meg a szombatra kiírt találkozót.

A dél-romániai Dolj megyei bajnokságban szereplő Tineretul Poiana Mare érzelmes Facebook-posztban tudata, hogy Ionut Deliu esküvője fontosabb esemény, mint a Liga 4 (azaz a megyei első osztály) 2. fordulójában esedékes összecsapás a CS Carcea ellen.

„Ez fontos nap kollégánk és barátunk, Deliu Ionut és szíve választottja, Diana számára, akik az életre szóló szerződés megkötését választották és összeházasodnak! Kőházat! – írta a klub a Facebookon. – Emiatt csapatunk nem tud eljutni a Carcea-ban esedékes mérkőzésre, mert minden játékosunk társunk mellett áll. Kértük, hogy bármikor máskor játszhassuk le a mérkőzést, csak ma ne. Elutasítottak minket, és ha senki sem ért meg minket, mi is elutasítjuk, hogy a mai napon pályára lépjünk. CS Carcea–Poiana Mare 3–0.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik