HIRDETÉS
BOROS MIKLÓS 2018.01.06 13:30 Frissítve: 2018.01.06 18:00

Románia: Barcelona-nevelést igazolt a Sepsi

A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sepsi OSK szerződtette Albert Dalmau Martínezt.

Barca-nevelést igazolt a Sepsi (Fotó: facebook.com/osksepsi)

 

Az ősszel rendre csődöt mondó védelem megerősítésével kezdte meg a téli igazolásokat a Sepsi.

A román Liga 1 első székelyföldi csapata másfél éves szerződést kötött Albert Dalmau Martínezzel, a 26 éves spanyol jobbhátvéddel. A Barcelona utánpótlásában nevelkedő, majd a Valencia B csapatában is megforduló játékos legutóbb a Hércules Alicantéban futballozott.

Dalmau 2008 és 2010 között 29 mérkőzésen lépett pályára a spanyol korosztályos (U17, U19) válogatottakban.

A Sepsi OSK még a téli szünet előtt megszerezte a horvát Jure Obsivac játékjogát is, a kazah Atirautól érkező 27 éves középső védő szintén másfél évre írt alá. Bár hivatalosan meg nem jelentették be, Bokor János klubmenedzser egy sajtónyilatkozatban elismerte, hogy a Fülöp-szigeteki válogatott balhátvéd, Daisuke Sato is Sepsiszentgyörgyre igazolt.

A japán származású labdarúgó a dán Horsenstől jön, de korábban már szerepelt a román bajnokságban, és a CSM Poli Iasi csapatánál a jelenleg a Sepsi OSK-t irányító Eugen Neagoe volt az edzője.

Az érkezőknél is hosszabb egyelőre a távozók listája, Razvan Damian, Ciprian Radutoiu, Constantin Grecu, Dragos Huiban, Victor Astafei és Sandu Iovu is közös megegyezéssel távozik a Liga 1-ben tizenharmadik helyen álló háromszéki együttestől.    

 

2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.